Moory har alla tillbehör som din båt behöver och förtjänar

Moory är en av Sveriges mest omfattande butiker för båttillbehör och strävar efter att göra ditt båtliv enklare och mer njutbart. Företaget grundades 2021 av passionerade båtägare och erbjuder snabba leveranser, en oslagbar prisgaranti och en enastående kundtjänst. Dessa olika faktorer gör din shoppingupplevelse smidig och problemfri.

Därför bör du göra dina inköp av båttillbehör hos dem

Det finns flera skäl att köpa båttillbehör hos Moory:

  • En stark lokal närvaro. Med en stark lokal närvaro och sju dedikerade anställda är Moory stolt över att ha alla sina produkter på eget lager i Helsingborg. Företaget är registrerat under organisationsnummer 559238-9398 och har som mål att förenkla båttillbehörsmarknaden. Denna marknad kan ofta vara en djungel för kunder som söker rätt råd och information.
  • Kända varumärken. Företaget samarbetar med de främsta varumärkena från både Sverige och Europa för att erbjuda kvalitetsprodukter som förhöjer ditt båtliv. Företagets uppdrag grundas på tre huvudprinciper. Läs mer om dessa nedan!

De tre huvudprinciperna

Företagets tre huvudprinciper är:

  • Hjälpa kunder att hitta vad de behöver för att göra båtlivet enklare.
  • Erbjuda högkvalitativa produkter från välkända varumärken för att göra båtlivet mer spännande och njutbart.
  • Leverera snabb och effektiv service för att göra kunderna nöjda och glada.

Med en stark passion för att hjälpa kunder att få rätt pryl i rätt tid är företaget fast beslutet att förändra båttillbehörsmarknaden och erbjuda en enkel och smidig shoppingupplevelse för alla båtälskare.

Moory har en fyndhörna där du kan passa på att göra fynd

Fyndhörnan på sajten är en guldgruva för dig som är på jakt efter högkvalitativa produkter till otroligt låga priser. Bland deras imponerande sortiment på över 20 000 produkter i lager finns det en del artiklar som inte har fått den uppmärksamhet de förtjänar. Trots att dessa produkter är av hög kvalitet och kommer från välkända märken datorsystemet bedömt att de sålt för lite och därför bör reas ut.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig att hitta riktiga kap! I Moorys fyndhörna kan du upptäcka produkter som kanske har undgått din uppmärksamhet tidigare och som nu erbjuds till oslagbara priser. Det är en ypperlig chans att fylla på ditt förråd av båttillbehör och samtidigt spara pengar.