Förbättringar sedan första version

Satisfyer pro 2 next generation är unik – på flera olika sätt. Det som främst utmärker modellen är sättet som den används för att stimulera klitoris. Istället för att detta ska ske via beröring (som med klassiska modeller) sker det med via lufttryck och vacuum.

Unika funktioner och teknik

Satisfyer pro 2 next generation antyder redan i dess namn att det är ”nästa generationens” vibrator. Med andra ord att en helt ny teknik har använts. Denna teknik heter Satisfyer Airpulse och är utarbetad av företaget Satisfyer. Det är just denna teknik som gör modellen så unik. Det är däremot inte första gången som denna teknik används. Även modellen före hade liknande – men här har vissa förbättringar genomförts. Flera olika dildos finns att studera hos dildolistan.

Övrig fakta om Satisfyer pro 2 next generation

Även om det är själva tekniken som främst utmärker denna modell så skiljer den sig självklart, mot dess konkurrerande modeller, på mindre detaljer. Detta med allt från färg och form till inställningsmöjligheter. Det bör däremot inte ses som ”unika” fördelar.

 • Munstycke i silikon
  Munstycket på denna lufttrycksvibrator är av silikon. Det finns ett par fördelar med detta material vilket gör att även fler andra modeller också är tillverkade av silikon. Framförallt är det följsamt, mjukt och mycket lätt att hålla rent. Det är även därför som silikon mycket ofta används inom medicinsk utrustning.
 • Ergonomiskt
  Satisfyer pro 2 next generation är utvecklad för att kunna ge maximal njutning. Till stor del handlar det därmed om en god ergonomi och att kunna använda lufttrycksvibratorn avslappnat. I en del recensioner lyfts det även upp att modellen har mycket god ergonomi. Här ska man däremot komma ihåg att det är mycket personligt vad ”god ergonomi” är. Skulle denna vibrator inte passa att användas kan mycket väl en annan passa bättre osv.
 • Rosa
  Spelar färgen någon roll? Uppenbarligen uppfattar tillverkarna det så eftersom många vibratorer är rosa, ljusblå eller svarta. Satisfyer pro 2 next generation är rosa.
 • Billig
  I jämförelse med många andra av dess konkurrerande modeller är Satisfyer pro 2 next generation ”billig”. Den kostar ca 300 kr även om priset kan variera en hel del mellan olika E-butiker. I en längre recension nämns att den är billig i förhållande till vad man får – men att det finns dyrare modeller som därmed har ytterligare funktioner.